Azul Media Player

Azul Media Player (voor iPad) 4.6

Mediaspeler met ingebouwde downloadmanager speelt al je video's

VOOR

  • Ondersteunt vrijwel elk formaat
  • Ingebouwde downloadmanager
  • Video's uit mails openen
  • Ondersteuning tv-uitgang

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Azul Media Player is een mediaspeler in de trant van VLC Media Player, vooral omdat ook deze alle mogelijke formaten afspeelt. Of je nu video's in de extensie avi, mov, divx, xvid, mpeg hebt staan, deze software speelt het af. Azul Media Player draait niet alleen filmpjes maar biedt ook nog eens een ingebouwde downloadmanager. Zo haal je onderweg snel een filmtrailer of andere video's op, zolang je maar beschikt over een directe link.

Speelt alles af

Toen VLC Media Player uitkwam voor iOS, was het feest voor menige iPad-, iPod- en iPhone-eigenaar. Eindelijk was er een mobiele speler die alle video's afspeelde! Helaas verdween de speler rap uit de App Store en bleven we achter met een leeg gevoel. Azul Media Player vult de leegte, want de speler doet alles wat VLC Media Player deed en meer. Naast al je vertrouwde filmformaten heeft de player een downloadmanager, tv-uitgang en synchronisatie van video's in iTunes, via mail en via internet!

Fijne extra's

Naast het wijde arsenaal aan ondersteunde formaten (zie de gedetailleerde informatie bij deze recensie) heeft Azul Media Player een paar fijne extra's. Zo opent de software video's uit mails en ondersteunt het de tv-uitgang op je toestel dankzij kabels (vga of hdmi). De kwaliteit van de weergave op tv is prima en ervaar je problemen dan biedt de infopagina op iTunes uitkomst. Dit geldt ook voor het downloaden van video's op internet. Voor de ingebouwde browser zijn heldere instructies aanwezig in het programma zelf.

Conclusie

Azul Media Player vervult enkele belangrijke wensen van iPadbezitters, met een ijzersterke ondersteuning van filmformaten en tal van fijne extra's. Weet je hoe je de software moet gebruiken dan ben je een potent programma rijker, want betere spelers zijn er vrijwel niet. Azul Media Player ondersteunt momenteel zelfs HD-video (720p) bij het AVI-formaat op de iPad 2!

Azul Media Player ondersteunt de volgende formaten

3gp, sf, avi, divx, dv, flv, gxf, m2p, m2ts, m2v, m4v, mkv (non-hd), moov, mov, mp4, mpeg, mpeg1, mpeg2, mpeg4, mpg, mpv, mt2s, mts, mxf, ogm, ogv, ps, qt, ts, vob, webm, wm, wmv

Meeste downloads Video voor Iphone

Meer
Azul Media Player

Download

Azul Media Player (voor iPad) 4.6

Beoordelingen about Azul Media Player

  • door Anonymous

    GÉÉN MTS !!.
    Speelt helemaal geen MTS files af. Weer een paar € naar de donder. Apple zou beter moeten controle...   Meer